The Complete Guide til at spare penge

Spare penge er let for nogle af os. Men det tager nogle reelle indsats for mange af os. Spare midler modstå trangen til at købe disse fantastiske sko eller nye video spil. At tage kontrol over hvordan du håndterer penge i dag betyder, at du har flere valgmuligheder i fremtiden. Her er nogle tricks til at hjælpe dig med at spare flere penge. Når jeg vidste, jeg var ved at blive planlagt for kirurgi, handlet jeg omkring”ved at ringe til forskellige hospitaler for at se, hvem der ville være billigere. Også, når du er uforsikret de vil sandsynligvis give dig en rabat for. Hvis du ikke er i stand til at planlægge dit hospital besøg, har jeg kaldt den fakturering afdeling for at forhandle en rabat bagefter.

Du skal bestemme, om du har penge nok til dyre Vesteuropa, og du vil sammenligne din egen valuta til de områder, du ønsker at besøge. Sidste sæson, pundet gør ud over store her i Indien, og briterne var smart nok til at drage fordel af dette. Se, hvor din valuta gør godt!

Bruge de anvendte. Se online eller tjekke med din college boghandel for anvendte lærebøger for klasser, som kan spare dig for nogle penge. Tilbage at sælge kunne dine brugte bøger i slutningen af semestret score dig nogle ekstra kontanter. Tjekke online eller med din campus boghandel for buy-back detaljer.

Vedtage tankegang aldrig betale fuld pris for noget. Dette vil få dig tænke på kreative måder at spare penge til ting du måske ellers har accepteret som altid koster fuld pris. Vane aldrig købe fuld pris kan spare dig store tid i det lange løb.

Et andet tip er at forsinke uvæsentlige køb for mindst 24 timer, så du minimerer impulskøb. Dette kan være let at gøre, hvis du bruger en online shopping hjemmeside, der tillader dig at gemme elementer på din liste, som du kan gå tilbage og købe senere, hvis du ønsker.

Hvis du har midler og støtte deres valgte mål, giver matcher dine barn frelsende bidrag ekstra motivation og incitament. Det illustrerer også de langsigtede vigtigheden af at sikre arbejdsgiver pensionering plan tilsvarende bidrag, når dine børn er arbejder voksne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.