Kun finansiel rådgiver, Greensboro, NC

Fortælle administrationen og Kongressen til at stå for forbrugerne vagthund, der beskytter dig fra finansielle svindel og misbrug. Jeg er enig om hår og smykker. Frisurer fungerer bedst, når de går med naturlige hårfarve og tekstur. Kæmpe natur er kun kommer til omkostningerne-i form af tid, kræfter og penge. Jeg gav oppe haircoloring et par år siden og inden for det sidste år eller deromkring besluttede at også opgive at få haircuts hver 4-6 uger og lad mit hår vokse ud – jeg trimme bare min pandehår når de får for længe. Hvad angår børnene lært husbond hvordan at clipper skåret drengene hår- og pigerne er også mangelfuld langt hår som mit. Slutningen af det (bortset fra husbond, der går måske hver 6 uger for en Supercuts).

Et Oyster Card er en plastik smartcard, som kan rumme pay as you go kredit, Travelcards og Bus og sporvogn sæsonkort. Du kan bruge et Oyster card til at rejse med bus, rør, sporvogn, DLR, London Overground og de fleste nationale jernbanetjenester i London,”ifølge deres hjemmeside. Du kan låne det til kolleger eller kunder så godt.

Og for posten – de fleste folk er under forsikrede. Og de fleste folk har ikke værdifulde genstande i deres hus forsikret separat – og du virkelig har brug for der. Indhold forsikring er for normale ting inde i dit hus – ikke Tiffanylamper eller smykker. Du har brug for separate politikker for slags ting. Og det store flertal af folk har ikke en indholdet liste over alt det, de ejer på et papir/computer uden for området.

Skære kød fra bare ét måltid om ugen (det ikke behøver at være på en mandag) kan spare et par bukke, fordi kød, fjerkræ og fisk er dyrere end andre proteinkilder. Swap i bønner, bælgfrugter, æg, nødder og frø til en enkel og sund måde (både for mennesker og planeten) for at opfede op tegnebogen.

Uanset hvor du bor, vil du finde masser af detailhandlere, der er villige til at belønne dig for shopping på deres butik. Her er den grundlæggende slagplan for at maksimere disse programmer: oprette en Gmail eller Yahoo adresse bare for disse forsendelser, indsamle hvert kort, du kan, og derefter kontrollere denne konto for ekstra Kuponer, når du er klar til at shoppe.

Se en rigtig god deal eller rabat på basisprisen for en Abonner & gemme elementet? Gå videre og Tilmeld dig for at få handlen — derefter afmelde efter bestillingen, hvis du ikke tror du en opfyldning i fremtiden. På denne måde kan du få rabatten uden at tilføje tilbagevendende udgifter til dit budget ned linjen.

Forudbetalte kort tilbyder denne forudsigelighed, og med tiden deres ry for gennemsigtigheden er forbedret. (Sidste år, forbrugernes finansielle Protection Bureau meddelte nye regler, der senere på året vil kræve kortudstedere til at pakke deres produkter med en standardiseret gebyr-disclosure form, nogle Kongressens republikanere presser nu lovgivning, som kan blokere ændringen.) Servon bemærker, at online informationskilder såsom tilbyder detaljerede prepaid card vurderinger og diskussionsfora at hjælpe forbrugerne med at vælge et kort. Men det er uklart hvor mange lavindkomstlande amerikanerne kender eller har tid til at undersøge disse kilder. En masse af det er slags ord i munden og personlig erfaring,”fortalte Servon mig.

Jeg har lige hentet mit første fuldtidsjob i 5 år til at hjælpe med at få os ud af gælden og tilbage på vores fødder (gudskelov for familien at hjælpe os ud da vi mistede vores hus en uge før jeg havde vores 2nd kiddo og låne os deres ekstra bil, da vores brød) men ud over arbejde, jeg er meget dygtig Hæklet designer, og jeg gør og sælge mine kreationer (hobby og indkomst) på siden for at hjælpe med de små udgifter som bleer, formel, klude, osv.

Før du køber noget stort, gøre din forskning. Det kan betale store tid. Jeg har engang gemt $4.000 at få min bil repareret ved at kigge op minder om først. Når du ved, du vil købe noget dyrt (et hjem, en bil, et fjernsyn), få online og se op tilbud og sammenligne priser.

Anmeld forsikringsdækning. Ingen kan lide at tænke på de forfærdelige ting, der kunne (og sandsynligvis ikke) ske. Bare det samme, er forberede disse usandsynlige hændelser den bedste måde at holde finanser på sporet, når og hvis det utænkelige skulle ske. Enkeltpersoner skal kontrollere, at de er forberedt med tilstrækkelig forsikring til at pleje sig selv og deres familie. Liv, handicap, og ansvar eller personlige paraply politikker er tilstrækkelig for de fleste mennesker, men det kunne være tid til at øge dækningen afhængigt af familiens behov og ændringer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.