Få mere plads på din telefon

Mange kæmper til dagligt med pladsmangel på mobiltelefonen. Det kan betyde, at du er nødt til at slette mindeværdige billeder, og det er ingen jo interesserede i. Gudskelov findes der masser af muligheder for at få mere plads på telefonen, uden at du behøver slette dine værdifulde billeder og videoer. Her i guiden får du nogle tips til, hvordan du får mere plads på din telefon.

Bruger du dine apps

Mange apps fylder meget. Den generelle tendens er, at mange har apps, som de aldrig nogensinde bruger. Det kan være spil, der var populære i en kort periode. Det kan også være apps, som man har til hensigt at bruge men som man aldrig får brugt. Vil du gerne løbende have godt med plads din telefon, så bør du af og til rydde ud i de apps, som du ikke får brugt. Husk at selvom du sletter en app i en periode, betyder jo ikke, at du ikke kan installere den igen på et senere tidspunkt.

Ryd ud i video, podcast og billeder

En pladssluger på telefoner er podcasts. Podcasts bliver nemlig lagret. Lytter du til mange podcasts skal der ikke mange til, før det kan optage en god mængde plads på din telefon. Derfor bør du løbende rydde op i dine podcasts, når du har aflyttet dem. Ellers ligger de bare og fylder. Du kan inde i dine hukommelsesindstillinger på din telefon se, hvor meget der fylder hvad. Du kan ligeledes løbende rydde op i unødvendige billeder og videoer. Det kan være meningsløse screenshots, billeder af ting, som du har solgt og så videre. Alle har noget, som de kan fjerne, før man når til de mere betydningsfulde ting. Dem skulle man jo gerne kunne gemme. Du kan også løbende rydde op i dine SMS’er, MMS’er med mere.

Gem dine ting i skyen

Mange telefonabonnementer har inkluderet plads i skyen. Det er dog de færreste der gør brug af det. Hvorfor ikke gemme ting i skyen frem for at lade det fylde på din telefon? Har du ikke plads i skyen inkluderet i dit nuværende telefonabonnement, så findes der faktisk et hav af forskellige muligheder. Du kan både hente Dropbox og Google Drev. Bemærk dog at der vil være grænse for, hvor meget du kan uploade. Det vil dog for mange tage virkelig lang tid, før de når grænsen. Skal du ud at have nyt telefonabonnement og ved på forhånd, at du har problemer med pladsmangel? Ja, så kunne det give god mening at finde et telefonabonnement, hvor du har plads i skyen. Der er ingen tvivl om, at det i fremtiden vil udgøre en større del af abonnementerne.

Husk at du altid kan se i dine indstillinger, hvor meget plads der bruges hvor. Det vil altså dermed blive nemt for dig at finde ud af, hvor du skal gribe ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published.