Investeringsstrategier i rige

Som et samfund Rose vi folk, der gør det rig på aktiemarkedet. Siger jeg uden undtagelse, at handel har givet langt bedre resultat som handel med jeg ikke har kunder, investorer, arbejdstagere, regninger m.m. til at håndtere og mest af alt det kræver ikke en enorm tid investeringer. Aktiemarkedet er bryder sammen og hysteri er begyndt igen.

Snarere, i 1928, aktiemarkedet var blevet et sted, hvor almindelige mennesker virkelig troede, at de kunne blive rig. Opret eller Vælg et firma, der tilbyder et produkt eller service, du ville købe dig og sætte tid og penge mod forbedring af det. Lære om industri til at skelne mellem god og dårlig forretning investeringer.

Bare Fortæl os hvor hen til sende den. Du har også eksklusive fri adgang til markedet indsigt tilbydes i et energi og kapital e-mail-nyhedsbrev, som vil hjælpe dig med at forme din investeringsportefølje, uanset hvilken vej markedet svinger. Det øjeblik jeg har modtaget mine kontooplysninger i min e-mail efter få dage klar med købekraft fra mine første 10k depositum, jeg lavede min første stock ordre.

Mine venner og jeg chortled med glee som vi købte tech bestande (Celera Genomics, Home købmand, sløret for Triquint Semiconductor) nær toppen af markedet. Som jeg forklarede i myte # 1, når du køber aktier på et sekundært marked, du ikke “investere” i ordets sande økonomiske betydning.

Du er meget mere tilbøjelige til at blive velhavende investere i din egen evne til at generere fremtidig produktion, end du er ved at købe et aktiv, der var faktisk en andens investering. “Selv blandt to søskende fra samme familie, søskende, der har højere IQ er mere tilbøjelige til at deltage i aktiemarkedet,” fortalte han CNNMoney.

Med en høj opsparing sats, robust investeringsafkast og en tilstrækkelig lang tidshorisont, vil dette føre til overraskende rigdom i det lange løb. Ja, medlemmer af min grønne Chip aktier investeringssamfundet sidder nu på triple og firedobbelt cifret gevinster fra bestande som baldakin vækst Corporation (TSX: ukrudt), Aphria, Inc.

Her er nogle muligheder for bestande investering konti for begyndere investorer. At tjene penge på lagre du nødt til at købe aktier stiger i værdi, og sælge før de til sidst skrue ned igen mod købsprisen. Høj risiko: et par aggressive lagerpligten.

Hjemmesiden forklarer virkningen af højere afgifter på dine investeringer, men her er et eksempel: antage, at du er en konservativ investor og investere dine $100.000 arv i 20 år i midler, der returnerer et gennemsnit på 4 procent om året. Jeg vil aldrig være en fuldtids lager og bond investors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.